Mattias Frisk Fan Club

Mattias Frisk Fan Club
  • Kalmar    
feed_small_icon

En potatisodlare från Läckeby, en hobbygangster från Emmaboda och en halvdansk från Norrliden går in i ett tomt rum. Resultatet är inte någon rolig historia, utan snarare en totalt ointressant och onödig podd, som man egentligen bara vågar lyssna på ironiskt.

Sort By: Date | Popularity    Order: Descending

Barbravader - Del 1

June 24, 2015

Pubrundan, det årliga evenemanget då 90% av Kalmars gymnasietreor promenerar runt till Kalmars alla barer, är nu över, och våra tre halvsympatiska huvudpersoner har avklarat den.

 

I det här tvådelade avsnittet går de igenom alla märkliga och ibland rätt händelselösa äventyr från kvällen. Till hjälp har de förutom sina egna förvirrade sinnen den mänskliga versionen av "Slumpmässig artikel"-knappen på Wikipedia, William Bronge, samt mannen som sett alla fyrtioåtta dimensioner, Oliver Schade. Första delen.

Listen   52:13

En gäst för mycket

May 13, 2015

Hittils har klubben endast fått besök av en enda gäst - den alltid så olidlige och onde Oskar. Den här veckan gör de dock det grova misstaget att träffas under skoltid. I ett litet kemirum med god utsikt från korridoren.

Resultaten blir en drös med gäster från världens alla håll och kanter, med en någorlunda överrepresentation från Kalmartrakterna. 

Listen   53:19

Simon och lagerkillen

May 13, 2015

Äntligen är de nationella proven i svenska över, och de tre enda medlemmarna i Frisks supporterklubb låter andra tankar än sagors betydelse ta plats. Här diskuteras övergivna djurparker, datorkupper men även underliga historier från internetshoppandets mytomspunna värld.

Listen   49:04

Mitt i Emmabodas Natur

April 16, 2015

På grund av en urkass bedömningsförmåga och en absurd mängd naivitet så har Filip och Rasmus blivit utlurade till Amandus jaktstuga, lokaliserad mil efter mil från civilsationens sista utpost. I det här spännande och gripande avsnittet får vi höra hur de blir tvingade att överleva i vildmarken under fem hårda veckor, och hur de kommer öga mot öga med inte bara naturens farligaste väsen, utan även med sitt innersta jag.

Eller så chillar de bara framför en eldstad under några timmar och snackar om dålig hip-hop och barndomens glada dagar. Det är en tolkningsfråga.

Listen   65:36

Vespor i Vatikanen

March 30, 2015

Våra anti-hjältar återvänder hem efter en händelserik resa till Lund och Köpenhamns mörka gator, och delger sina fragmentariska upplevelser så gott de kan. Även andra helt naturliga diskussionsämnen förekommer, så som påvens TV-vanor, blåbärsräkning och varför peppar är ett utmärkt supplement till stora mängder alkohol.

Listen   55:38

Öppna och sugna

March 20, 2015

Inte ens bergsbranter, förrädiska virus eller franska alkohollagar kunde ta kål på våra kufiska karaktärer, utan de är tillbaka från ett uppfriskande sportlov, flummigare än någonsin.

 

I sällskap av en äldre bekantskap diskuterar de i detta nionde avsnitt allt i från livets nyckfullhet till äppeldvärgar och inbjudande gymnasieelever. Betygsatt 'B' för 'Bisarrt'.

Listen   70:43

Hawk & Jackson & Son

February 28, 2015

Efter att ha fått halva avsnittet kapat av nyckfull teknologi, får våra vänner vara extra försiktiga med precisionssaxen, vilket leder till kontroversiella skämt, tidigare bortklippt material och populärvetenskapliga teorier. Vi får även besöka flertalet exotiska platser, så som Socchi, Berlin och Berns asiatiska salonger, där ett nytt dansgolvsfenomen har uppstått. Håll i hattarna.

Listen   28:49

Illegala Korvhattar

February 25, 2015

I stilla takt sipprar dåtidens avsnitt fram, den här gången ett spännande ihopplock från Halloween. Här får vi ta del av spännande diskussioner, så som kostymers nyckfullhet, fördelarna med satellittelefon, samt vilka obehagliga situationer man kan hamna i om man bär korvhatt publikt.

 

Ni har blivit varnade.

Listen   45:09

Kommunistiska Superskurkar

January 23, 2015

Efter ett löjligt antal månader vars exakta mängd ska fortsätta vara onämnd, är Fan Cluben tillbaka. Inte med ett sprillans nytt avsnitt förstås, utan med ett uråldrigt, dammigt och lätt nypensionerat avsnitt som Amandus själv tagit sig friheten att klippa ihop.

 

Så håll i hatten medan Christoffer Robins reumatism, hober på gymmet samt vänstervridna serietidningar diskuteras i högsta hastighet.

Listen   37:48

Den Stora Potatiskuppen

October 12, 2014

Alla former av seriösa samtal har nu lämnats i skymundan, och våra tre välmående vänner är tillbaka i sitt frakturerade, förunderliga och flamsiga struntprat. 

I detta avsnitt utforskar de ryska dialekter, 10-åringars affärsidéer samt den mystiska bakgrunden till håret på stortån. 

Listen   33:54


Profile managed by: MattiasFrisk

 
-:-- / -:--
0